На 26 юни 2021г. в салона на читалище „Св. Иван Рилски-1922” танцьорите от „Terpsihora Dance Studio“ представиха танцов спектакъл „ПРЕДАЙ НАТАТЪК“ за своите родители, приятели и всички почитатели на танцовото изкуство.
Освен заключителен етап от работата през творчески сезон 2020/2021 година, концертът бе посветен на прекрасните абитуриентки Антония Якимова, Деница Демерджиева и Славозара Ценева, които предадоха силата, енергията, емоцията и любовта към танца на по-малките с пожелание да продължат нагоре към големите сцени!
Въпреки, че почти цяла година танцьорите се обучаваха в условия на ограничения заради „Covid 19“, творческата 2020/2021 година се оказа много успешна. Децата участваха в множество конкурси и фестивали в страната и с основание могат да се гордеят с огромния брой спечелени златни медали и купи.
Тази година с провеждането на концерта беше инициирана кампания за набиране на средства за лечението на тригодишната Цвети, която е диагностицирана с рядкото заболяване – Атипичен терадоиден рабдоиден тумор в гръбначния стълб и спешно се нуждае от помощ.
На финала на концерта заслужени аплодисменти получиха всички участници, а трите абитуриентки бяха поздравени за изключителния им труд и постоянство през изминалите години. Те получиха от Диляна Кръстанова – секретар на читалището поздравителни адреси и сувенири от Теодора Байчева. Всички участници получиха подаръци от своята преподавателка и лакомства, осигурени от читалищното настоятелство.
Нека да пожелаем през новия творчески сезон много здраве на децата, да имат още много концерти, пълни зали, незабравими пътувания и щастливи детски усмивки.

“ПРЕДАЙ НАТАТЪК” – годишен концерт на „Terpsihora Dance Studio“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *