На 1 май в читалище „Св. Иван Рилски-1922” се проведе Фестивал на балетнто изкуство „Стремеж към мечтите“ – Мрамор, 2022.
Фестивалът се осъществи с подкрепата на Столична община – район Връбница, Кметство Мрамор, НЧ „Св. Иван Рилски – 1922“, ФГ „Пъстра Китка“ и Terpsihora Dance Studio. Той бе първото събитие в с. Мрамор, посветено на 100-годишния юбилей на НЧ “Св. Иван Рилски-1922”. С този фестивал се дава и началото на нова благотворителна инициатива на Terpsihora Dance Studio.
Фестивалът на танцовото изкуство посрещна над 250 танцьори и над 600 почитатели на танцовото изкуство! Освен вълненията  от новата среща с публиката, имаше и много усмивки от получените Дипломи, Медали и Специални награди, както и Гранд При за участие от Балкански алианс за “Балканска танцова олимпиада”,която ще се проведе в гр. Хисаря – България и гр. Солун – Гърция.
Голямата награда на Фестивал на танцовото изкуство “Стремеж към мечтите ” ръчно нарисувана картина от Радина Петрова, беше връчена на Балетно Студио “Джулия” с ръководител Джулия Ромеова!
От много време не бяхме виждали толкова пълна зала и толкова щастливи и развълнувани детски очички!
Благодарим за емоцията, таланта и красотата с която ни дариха прекрасните и таланливи деца!

Фестивал на балетното изкуство „Стремеж към мечтите“- Мрамор, 2022

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *